Vrijwilligerswerk

Vrijwilligers zijn het hart van onze vereniging. Dankzij hun inzet kan PSC bestaan! Meld je ook aan als vrijwilliger! Er is van alles mogelijk en helpende handjes zijn altijd welkom!

Bestuur

Secretaris
Beslis mee over de toekomst van de club!
Je behandelt inkomende vragen en hebt contact met de gemeente (voor bijvoorbeeld subsidies) en andere verenigingen. Je plant vergaderingen en maakt hier notulen van, zodat de acties van het bestuur en coördinatoren overzichtelijk blijven.

Coördinatoren

Vrijwilligerscoördinator
Denk mee over het behoud- en de uitbreiding van onze vrijwilligers. Wij willen hen graag tevreden houden, en jij mag hun wensen dan ook vertalen naar het bestuur, zodat zij hun werk goed en met plezier kunnen uitvoeren!

Jeugdcoördinator
Er is een mooi budget om de sportieve jeugd naar een hoger niveau te tillen! Bepaal waar de focus op moet liggen, zodat kwaliteit en plezier het beste naar voren komen!

Sport & Kantine

Kantine | Barmedewerker
Verzorg onze sporters en gasten en bezorg iedereen een gezellige tijd bij de club. We zijn dringend opzoek naar ondersteuning! Tijden: rond de trainingen en wedstrijden, informeer voor exacte openingen

Voetbal | Gastvrouw/heer
Praktische taken voor een aangenaam ontvangst van de tegenpartij. Hebben de teams materiaal nodig of zoeken ze de weg? Dan sta jij vooraan! Tijden: Rond de wedstrijden in het weekend.

Voetbal | Scheidsrechter Senioren
De sportiviteit bewaren tijdens onze wedstrijden: wij zoeken scheidsrechters voor de seniorenelftallen! Wij bieden (gratis) erkende cursussen aan zodat je goed voorbereid bent.

Voetbal | Scheidsrechter Junioren
De sportiviteit bewaren tijdens onze wedstrijden: wij zoeken scheidsrechters voor de juniorenteams! Wij bieden (gratis) erkende cursussen aan zodat je goed voorbereid bent.

Voetbal | Grensrechter 1e
Uiteraard houd je met de vlag het spel onder controle! Help en word onderdeel van het sportieve 1e elftal! Mogelijkheid om functie te delen

Voetbal | Trainer 2e
Donderdagavond lekker trainen en zondagochtend een sportieve wedstrijd. Help ons gezellige 2e elftal verder met jouw visie op het spel!

Voetbal | Keeperstrainer jeugd
De jongens en meisjes onder de lat duiken voor jou naar elke hoek! Support ze met individuele aandacht om zich verder te ontwikkelen!

Interesse?

Vul het formulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug!

  Aanmelden als vrijwilliger

  Naam*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer

  Geboortedatum*

  Wat is jouw relatie tot PSC?

  In welke taken ben je geïnteresseerd? (meerdere antwoorden mogelijk)

  Bardienst (vaste diensten of oproep op donderdagavond/vrijdagavond/zaterdag/zondag)Terreinbeheer (belijning, onderhoud banken/borden, etc.)Commissielid (activiteiten, sponsoring, communicatie, etc.)Activiteitenondersteuning (pubquiz, toernooien, instuif, etc.)(Jeugd)trainer of leiderScheidsrechter (jeugd/senioren, organiserend en/of uitvoerend)Webbeheer/Social mediaSponsoring (organiserend en/of uitvoerend)Adviseur (subsidies, trends, ontwikkeling, etc.)Schoonmaakploeg kleedkamers (vrijdagochtend)Oud papier ophalen (1x per maand, zaterdagochtend)Ik ben (elektricien/loodgieter/timmerman/stukadoor/schilder) en ik help graag waar nodigCommunicatie (nieuwsbrief, krantartikelen, website content, grafisch ontwerp, redigeren documenten)BestuurslidAnders

  Korte motivatie op bovenstaande keuze(s):

  Beschikbaarheid:

  Aanvullende opmerkingen/vragen:

  Door op 'Verzenden' te klikken verstuur je de aanmelding naar onze secretaris.

  Scroll naar boven